2019-es évzáró bejegyzés


Halihó Mindenkinek!

Most, hogy az ünnepeknek vége, igyekszem teljes erőbedobással visszatérni, ami úgy ahogy, de sikerülni látszik. Hiába van már 2020, itt a blogon még nem zártuk le a 2019-et, így a mai napon erre fog sor kerülni. Akit érdekel mi történt velem az elmúlt egy évben, tartson velem!

Személyes összegző


Február:
 Ez egy igazán szuper hónap volt, ugyanis ebben a hónapban érkezett egy kicsit hirtelen egy új családtag, aki azóta is boldogítja a minden napjainkat! Ő Molly, a kutyánk.



Május:
Az idei évi osztálykirándulásunk Ukrajnába volt és igazából elég jó és érdekesre sikerült.

Június:
Ez jó kis hónap volt, kezdve a színjátszóval előadott darabunkkal, ami szuperül sikerült és egy emlékezetes nap marad számomra.

Június-Július-Augusztus:
Ezen a nyáron sok új ismerősöm lett, aminek nagyon örülök, voltam tereplovagolni a gyönyörű naplementében, de mégis a leghatalmasabb élmény az erdélyi utazás volt a családommal.





Szeptember:
Erről a hónapról egy igazán színes emlék jut az eszembe, még hozzá az, hogy voltunk Il Volo  koncerten, ahol 3 olasz tenor énekelt és gyönyörűséges volt az egész.

December:
Ebben a hónapban is több minden történt, köztük egy bécsi utazás, benn alvás a suliban és természetes az ünnepek is. Mindenesetre jó kis évzáró volt ez a hónap!






Amiért a legbüszkébb vagyok:
Le tudtam győzni önmagamat és nyiltabb tudtam lenni.

A legnagyobb sikerem:
Átvettek a gimibe.

Elhatározások 2020-ra:
  • nyitottság
  • figyelmesség
  • türelem
  • kitartás
  • elfogadás

Blogon/instagrammon lévő történések


Összes bejegyzés: 40
Összes megjegyzés: 4 (+ válaszok)
Rendeszeres olvasók: 4
Instagram követők száma: 1034
Instagram posztok száma: 339



Top 5 legnépszerűbb bejegyzés

1. Tavaszi bakancslista
2. Könyvajánló #8
3. Tavaszi bakancslista
4. 14+1 tipp unatkozás ellen
5. Nyári olvasmánylistám



A végére is értünk ennek a bejegyzésnek, és ezzel véglegesen lezárom a 2019- es évet. Remélem mindenkinek jól és vidámságban teltek az ünnepek és ki tudta pihenni magát, hogy újult erővel tudjon belekezdeni 2020-ba.

Boldog Új Évet Kívánok!

Csicsóka

Megjegyzések