8 kedvenc instagram oldalam (1.rész)



Halihó Mindenkinek!

A mai napon egy, már igazán régóta tervezett bejegyzéssel érkeztem nektek, ezzel együtt pedig szeretnék elkezdeni egy új sorozatot is, itt a blogon! 
Mivel már több mint 4 éve regisztrálva vagyok az intagrammon, valamint több mint 2 éve kezdtem bele egy bookstagram oldal vezetésébe is, így jócskán összegyűlt pár oldal, akiket nagyon szeretek és csodálok. Úgyhogy gondoltam, itt az ideje annak, hogy ezeket az oldalakat Nektek s megmutassam. Ebben a bejegyzésben egyenlőre csak bookstagram oldalakat szeretnék megosztani, viszont ahogy majd egyre több rész lesz, lehet, sőt biztos, hogy majd bloggereket, influencereket és egyéb emberek oldalait is meg fogom mutatni! 
Plusz infó: Ha a névre kattintotok automatikusan felugrik az oldala az adott személynek! (Legalábbis remélhetőleg.)


Vanda és Máté oldalát azért szeretem nagyon, mivel a legtöbb képeik a természetben, virágok és más növények között játszódnak, különböző kreatív szemszögből. Az egész oldal nagyon színes és vidám hangulatot áraszt, mindig öröm ránézni! No meg, Vanda személyében egy igazán kedves és életrevaló leányt ismertem meg! 


   
                                               





Csodaszép, letisztult képekkel teli feed, nevéhez hűen minimalista. Mindig, ha ránézek az oldalra, olyan jó, nyugodt hangulatot áraszt. Nagyon szeretem a képek kivitelezését és a sokszínűségét az oldalnak.






Azért, hogy ne csak bookstagrammereket (legalábbis nem "teljes állásút") mutassak meg, szeretném felhívni a figyelmet Edina oldalára, aki nem csak instagram oldalt vezet, hanem még egy blogot is. Mondanom se kell, mindkettőt nagyon jól csinálja! Mivel bookstagrammeren kívül blogger is, sok minden érdekes és színes dolgokat, ajánlásokat és ötleteket találhattok az oldalán.





                             
                            


Egy csodaszép, fantasztikus hangulatú oldal. Mindig öröm a képeket lapozgatni, mivel egytől egyig igényes, jól összerakott, egységes és mégis mindegyik más. Nagyon tetszik a különféle kreatív tárgyak használata, igaz hogy nem rajtuk van a hangsúly, de mégis egy hatalmas pluszt ad a képekhez.Főleg, hogy ezek a kellékek leginkább a természetből valóak! 



                            



Ismét egy varázslatos oldalt szeretnék megemlíteni. Nagyon színes, változatos és kreatív. Mindig minden illik egymáshoz, ami nagyon jól néz ki, valamint itt is a kellékek éppen hogy csak megbújnak, mégis hozzá tesznek a képhez. 






      



Bogi képeiben leginkább a minőség és szintén a letisztultság, egységesség a mérvadó. Nagyon tetszik, hogy minden világos, van egy ilyen fehér alapszín, amit Bogi tök jól tart  és ezt az alapszínt nagyon jól kis is használja.







Amióta Petra elkezdte az oldalt, azóta követem. Nagyon szeretem a képeit, a filterezéseit és azt hogy kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a természetben készült képekre. Tetszenek a választékos kompozíciók, amivel még egy egyszerű képet is nagyon jól fel tud dobni. Egy kreatív, vidám hangulatú oldal csodaszép képekkel, amihez társul egy lelkes, kedves és aranyos admin is!





        


Ezen az oldalon leginkább az fogott meg, hogy kicsit ilyen sötétebb hangulata van (szürke háttér), így a többi színt ez nagyon kiemeli és ha csak rápillantasz a képekre elfog egy ilyen "wow" érzés. Egytől egyig minőségiek, fantasztikusak és hangulatosak.




               
  


Ez lett volna a 8 kedvenc instagram oldalam első része. Ha esetleg valakit nem említek ebben a bejegyzésben, cseppet se csüggedjen, hamarosan érkezek a további részekkel is!
 
További szép napot kívánok!

Csicsóka


Ui: Nem szerettem volna mindenkihez odaírni, de látszik, hogy mennyire sok munkát öltök az oldalaitokba, úgyhogy mindenkinek gratulálok és csak így tovább!


Megjegyzések